Liput

Hiljaisuus-festivaalin lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 24.4.2019 Tiketin myyntipisteissä sekä osoitteessa www.tiketti.fi.

Ensimmäisenä myyntiin tulevat festivaalipassit ja sarjaliput. Lippuja myynnissä rajallinen määrä.


 

Festivaalipassi

Festivaalipassilla voit osallistua kaikkiin Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin Kaukosen kylällä 5.-8.6.2019 sekä Kirkkokonserttiin 9.6.

Festivaalipassilla pääset ensimmäisten joukossa sisään esityksiin ja konsertteihin, ja varmistat näin parhaat paikat seurata esityksiä. Passi sisältää myös kuljetukset Kaukosen kylän ja Kittilän välillä myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaisesti.

Paperinen lippu vaihdetaan laminoituun kaulapassiin Hiljaisuus-festivaalin INFO-pisteessä 5.6.2019 alkaen.

hinta 160€ + palvelumaksu

 

Sarjalippu

Sarjalippu sisältää neljä pääsylippua valitsemiisi Hiljaisuus-festivaalin tapahtumiin. Sarjaliput ovet myynnissä 22.5.2019 saakka.

Voit lunastaa yksittäiset tapahtumaliput sarjalippusi koodilla, kun koko ohjelmisto on julkistettu. Kun varaat yksittäiset tapahtumalippusi 22.5.2019 mennessä, varmistat paikkasi myyntitilanteesta riippumatta.

Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten voit halutessasi lunastaa sillä liput esimerkiksi koko perheellesi yhteen festivaaliohjelmiston esitykseen. Sarjalippuja on myynnissä rajoitettu määrä.

hinta 65€ + palvelumaksu

 

Yksittäiset tapahtumaliput

Jokaiseen Hiljaisuus-festivaalin tapahtumaan voi myös ostaa yksittäisen pääsylipun. Yksittäiset tapahtumaliput tulevat myyntiin toukokuussa, kun koko ohjelmisto on julkistettu.

Tapahtumalippuja voi ostaa Tiketin myyntipisteistä ja verkkokaupasta toukokuusta alkaen. Kaukosen työväentalolla lipunmyynti käynnistyy 5.6.2019. Tapahtumalippuja voi myös ostaa tapahtumapaikoilta aina tuntia ennen esityksen alkua, mikäli esitykseen on vielä vapaita paikkoja.

hinta 11,50-25,00€ (sis.palvelumaksut)

Yksittäiset tapahtumalipun tulevat myyntiin toukokuussa 2019, kun koko ohjelmisto on julkistettu.

 

Ryhmämyynti

Isompien ryhmien lippuhintoja voi tiedustella osoitteesta info[a]hiljaisuusfestivaali.fi.

 

Lipunmyyntipaikat

Tiketin verkkokauppa 

24.4.2019 alkaen

Hiljaisuus-festivaalin passien ja sarjalippujen myynti käynnistyy perjantaina 24.4.2019. Hiljaisuus-festivaalin lippuja voi ostaa Tiketin verkkokaupasta koska tahansa aina festivaalin avajaispäivään saakka. Verkkokaupan löydät osoitteesta www.tiketti.fi.


Tiketin toimipisteet ja R-kioskit

24.4.2019 alkaen

Hiljaisuus-festivaalin lippuja voi ostaa Tiketin toimipisteistä ja R-kioskeilta kautta Suomen. Tarkemmat tiedot Tiketin lipunmyynntipisteistä löytyy osoitteesta www.tiketti.fi.


Kaukosen Työväentalo 

5.-9.6.2019 

Hiljaisuus-festivaalin lippuja voi ostaa festivaali-INFOsta Kaukosen työväentalolta 5.-9.6.2019. Hiljaisuusfestivaalin INFO on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo 10-20. INFOssa maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Tiketin hyväksymät kulttuurisetelit.


Esityspaikat tuntia ennen esitystä

5.-9.6.2019

Lisäksi jokaiselta esityspaikalta voi ostaa esityslippuja, mikäli esitykseen on vielä vapaita paikkoja. Lipunmyynti esityspaikoilla alkaa aina tuntia ennen esitystä. Lipunmyynnissä maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Tiketin hyväksymät kulttuurisetelit.
 

Kulttuurisetelit

Festivaalilippuja voi maksaa myös Tiketin hyväksymillä kulttuuriseteleillä sekä Tiketin myyntipisteissä että Kaukosen työväentalolla ja tapahtumapaikoilla. Lue lisää