festivaalin tekevät

Talkoolaiset

Hiljaisuus-festivaalia on järjestämässä joka vuosi joukko talkoolaisia. Jos haluat olla osa Hiljaisuus-festivaalin talkoolaisyhteisöä, laita meille viestiä alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Vuoden 2019 Hiljaisuus-festivaalin talkoohaku on auki. Voit hakea talkoolaiseksi alla olevan linkin kautta.

Hiljaisuus-festivaalin talkoolaiset mahdollistavat upean festivaalin toteuttamisen. Monet aiempien vuosien talkoolaisista palaavat festivaalin kulisseihin vuosi toisensa jälkeen.

 

haemme

Haemme talkoolaisia viikon mittaiseksi ajaksi 1.6.-10.6. aikavälillä. Tehtävistä riippuen osan talkoolaisista on tärkeää olla paikalla jo edeltävänä viikonloppuna ja osan viipyä festivaaliviikon jälkeen maanantaihin saakka. Talkoolaiset ovat korvaamaton apu festivaalin käytännön järjestelyissä ennen festivaalia, festivaalin aikana ja sen jälkeen.

Talkoolaisten lähiesimiehenä toimii vastaava tuottaja Jonna Leppänen. Lisäksi jokaiselle talkoolaiselle osoitetaan oma vastuuhenkilönsä joka opastaa käytännön töissä. Hiljaisuus-festivaalin talkoolaiset on perinteisesti jaettu tiimeihin (kuljetus, lipunmyynti, info, keittiö, kahvila, majoitus, siivous, artistihost, yleisöhost, kuvaus, rakennus, tekniikka ja turvallisuus). Osa talkootöistä on mahdollista tehdä etukäteen. Talkootyö on 6-8 tuntia vuorokaudessa.

Tarjoamme 7 vrk talkoolaisille

  • aamupala, lounas sekä illallinen

  • yhteismajoitus

  • maksuton sisäänpääsy tapahtumiin vapaa-ajalla (esitykset joissa on tilaa)

 

Vastaamme kysymyksiin mielellämme!

Vastaava tuottaja Jonna Leppänen jonna@hiljaisuusfestivaali.fi

About Volunteering in English